Eladó új építésű lakások Győrben a közkedvelt Szabadhegyi városrészen.
Ébredjen madárcsicsergésre 5 perc sétára a szabadhegyi centrumtól!

Társasház előnyei

Lakópark egy domboldalban helyezkedik el, így szinte egyedülálló panorámával rendelkezik Győr irányába. A társasházat egy új építésű körúton lehet megközelíteni, illetve a Szabadi utca felől is lesz bejárat. Telken egy csendes magánutcácska fut végig, amit két oldalról sorompóval zárunk és teszünk biztonságossá.

A társasház felső szakaszára tervezett sorházakat két oldalról rézsűbe nőtt fasor övezi, így teremtve igazán idilli környezetet a lakók számára. A kert végéből a szomszéd helyett a természetet hallhatják és láthatják. Ez igazán egyedivé és élvezhetővé teszi ezeket a sorházakat. A lakók úgy érezhetik, mintha egy kis csendes völgyben laknának elzárva a zajos világtól.

Az alsó szakaszra tervezett társasház lakásai a DNy-i irányba lettek tájolva, így az erkélyekről kiváló kilátás nyílik Győr irányába. Az élhető méretű erkélyekről végignézhető a naplemente, miközben a közeli erdősávból a természet hangjait hallgathatja.

Társasházak élhetőségét azzal fokoztuk, hogy annyi lépcsőházat terveztünk, amivel néhány lépcsőházra csak 4 lakás, néhány lépcsőházra pedig csak 6 lakás jut, így biztosítva a lépcsőházak csendességét.

Mind a sorházak és mind a társasház lakásairól elmondható, hogy mindegyik a leginkább keresett DNy-i tájolásúak, azaz nálunk minden lakás világos és jó tájolású, amitől igazán egyedi lakóparkot sikerült terveznünk.

Telek további előnyei:

  • - Jereváni úton található bevásárló üzletek és szakboltok csupán 300 méterre találhatóak, azaz 3-4 perces sétával könnyen elérhetőek (Lidl, Penny, Coop, Rossmann, pékségek, különböző szakboltok, éttermek, posta, gyógyszertár és szakrendelők)
  • - József Attilla úton orvosi rendelők, ovóda és iskola is található 500 méteres körzetben
  • - társasház körül parkosított zöld terület kerül kialakításra
  • - társasházak előtt futó utcácska csendes forgalmú lesz
  • - minden terasz és erkély DNY-i tájolású

Panoráma lakópark 300 méterre, azaz 4 perc sétára található a Jereváni úttól, ami Szabadhegy centruma. Ezen az úton található posta, gyógyszertár, zöldséges, pékség, Lidl, Coop, Rossmann, ezen felül több vendéglátóegység és szakboltok.
József Attila úton 400 méteres körzetben található gyermekorvos, óvoda, iskola és könyvtár.

Bár a legtöbb győri lakos tisztában van az adótornyok modern, egészségre nem káros működésével, mi mégis készítettünk egy független mérést az Országos Közegészségügyi Központtal. Az eredmény természetesen megnyugtató. A telektől több, mint 1 km-re levő adótorony sugárzása az előírt határérték alsó határának 10%-át sem éri el! A rendkívül alacsony érték oka, hogy a mai modern tornyok irányított sugárzással rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a torony körül minimális, míg a kilométerekkel távolabbi városrészekben erősebb a mért érték. A jegyzőköny itt megtalálható feltöltve.